vrijdag 29 mei 2020

Verdere herstart school

Beste ouders

Omwille van de recente wijzigingen in  door de overheid opgelegde veiligheidsmaatregelen, houden wij voor volgende week (2-5 juni)  nog de huidige werking aan:

les voor L1, L2, L6 in dezelfde contactbubbels van max. 14 leerlingen en op dezelfde momenten
afstandsonderwijs voor alle andere klassen, met voor L3-L4-L5 een nieuw afhaalmoment in de inkomhal van de school op dinsdag 2 juni (afhaalmomenten: 9-11 uur13.15-15 uur en 16.30 - 17.30 uur)
noodopvang voor kinderen van ouders die beiden buitenshuis moeten gaan werken en die op geen enkele manier zelf in opvang kunnen voorzien.  Gelieve hiervoor in te schrijven via deze link (voor kinderen van L1, L2, L6 dient dit formulier alleen gebruikt te worden voor eventuele voor- en/of naopvang): https://forms.gle/pLDACw5FuHf3UwK57.

Op dit moment is het voor de school al een hele organisatie om onze 160 leerlingen van het eerste, tweede en zesde leerjaar veilig te laten brengen, leren, spelen, afhalen ... volgens alle veiligheidsvoorschriften.  Uiteraard zijn wij blij dat wij al onze kinderen, van klein tot groot, nog zullen kunnen verwelkomen in hun klas dit schooljaar!!!   Maar ... om dit zo veilig en goed mogelijk kunnen organiseren voor onze meer dan 500 kinderen, hun ouders en leerkrachten willen wij niet overhaast te werk gaan en zullen wij aan het begin van volgende week nog verder de tijd nemen om samen met onze preventiedienst grondig te bekijken hoe wij dit het best kunnen aanpakken.

Wij kunnen enkel al het volgende meegeven:

-  Vanaf 8 juni zullen al onze kinderen weer naar hun klas kunnen komen: hoeveel dagen, welke dagen, ... staat nog niet vast.
 Voor de kleuterschool is er al een herstart van de K2-3klassen op donderdag 4 juni en vrijdag 5 juni, telkens enkel in de voormiddag.

Wij zullen u ten laatste op woensdag 3 juni zo volledig en duidelijk mogelijk verder informeren.

Dank voor het begrip!
Vriendelijke groeten

Het schoolteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten