donderdag 26 maart 2020

foto's van Elise, Dyson en Kailyn

Dag kapoenen,


Elise is samen met haar broer en zus aan het tekenen, knutselen, fruit etenπŸŽπŸπŸ“πŸ‡,... en af en toe een dutje doen met of zonder broer.
 Een eitje koken, leuk en lekker, mmm en dan... nog een filmpje van het fietsen op de loopbrommer. πŸ Goed zo Elise!  πŸ‘













Dyson heeft een mooie koe geknutseld samen met zijn mama.πŸ‘ Dyson speelt liever buiten : voetballen ⚽, fietsen πŸš΄,.... De opdrachten van Biba en Loeba doet Dyson veel liever dan knutselen maar dat mag zeker en vast!



Kailyn stuurt foto's door van haar kippen en de haan : Wie vindt de haanπŸ“? Wie vindt de kippenπŸ”πŸ”πŸ”? Welke kleur hebben? Wat is het verschil tussen de kip en de haan? Kailyn heeft een ei geknutseld : propjes maken en kleven op het grote ei. En wat denk je van het vogelnestje?πŸ‘
Kailyn heeft ook de spelletjes gespeeld die op de blog stonden. De propjes schieten was niet zo gemakkelijk : blijven oefenen! Het spel met de duplo en de dobbelsteen🎲 was heel leuk. 



















Dankjewel allemaal voor de leuke foto's en jullie enthousiasme. Zo komen we samen de moeilijke periode al lachend en creatief door.

Kijken jullie ook naar het verhaal van Karel in de lente?

Een dikke knuffel van juf Kathleen



Als je kleuter het verhaal al een paar keer heeft gehoord, kun je het geluid afzetten en dan kan je kleuter zelf het verhaal vertellen. Laat je kind ook veel vertellen bij de foto's van de andere kinderen => zo ben je bezig met taalontwikkeling.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten